Riitta Ahonen

Tiedon jakoa ja kirjoituksia elävästä elämästä..

Helppo kysymys

Kuka minä olen?

Esittäytyminen on haaste: mitä minä haluan itsestäni kertoa, kuinka paljon haluan avautua ja minkä kuvan itsestäni annan valintojeni perusteella. Ei muuta kuin suoraan syvään päähän. Lukija muodostakoon oman käsityksensä.

Olen Riitta Ahonen – yksi niistä 18 saman nimisestä naisihmisestä, jotka asuvat pääkaupunkiseudulle. Nimen tuoma anonymiteetti on ollut minulle mieleinen. Ehkä siksi onkin pelottavaa tunnistautua – olla juuri minä. No, kuka minä olen. Olen reilu kuuskymppinen nainen. Olen yrittäjä ja vielä työikäinen, mutta varustaudun pikkuhiljaa eläkepäiviin. Siirtymän toteutan OMAN suunnitelmani mukaan. Haluan tehdä siirtymästä itselleni mieluisan. Siksi olen tehnyt valintoja, joiden kautta saan mielekkyyttä elämääni sekä nyt että tulevaisuudessa. Haluan jakaa kokemukseni Sinulle – kuka sitten oletkin. Ehkä hyödyt kirjoituksistani – ehkä et – mutta toivottavasti kirjoitukseni joko viihdyttävät tai herättävät joitakin ajatuksia. Jos niistä on apua sinulle – niin bueno! Hyvä me!

Minä – Riitta Ahonen
varustautumassa tuuleen ja tuiskuun 😉

Aloitan kirjoittamisen helmikuussa 2022, enkä lainkaan tiedä, mihin tämä mahtaa johtaa

Kirjoitan omista kokemuksistani sekä jaan tietoa elämäni varrella keräämistäni tiedoista: yrittämisestä, matkailusta sekä elämäntapa muutoksista. Näissä riittääkin paljon asiaa, joten pitemmittä puheitta, tervetuloa mukaan.

Kiitokset Tudelle, joka avusti tämän sivuston rungon kasaamisessa, jotta pääsen keskittymään kirjoittamiseen.